joi, 15 decembrie 2011

Global Information Network - continuare

Salutare,

Uite mai jos un filmulet din resursele oferite gratuit membrilor din The Global Information Network.

Pentru Affiliate-i au materiale audio care sunt la fel de interesante care in plus sunt si gratuite pentru ca inscrierea in Affiliate Program e gratuita. :)

Pentru inscriere, ca membru sau Affiliate, foloseste codul de sponsor "senol" sau "joincode".

sâmbătă, 10 decembrie 2011

The Global Information Network


Salutare,
Am descoperit in Noiembrie un site The Global Information Network care mi se pare super-interesant si, dupa ce il vei verifica, cred vei fi si tu de acord.

Este mai mult decat un site de socializare, este un club care are o serie intreaga de traininguri si resurse de dezvoltare personala si de business pentru membrii si affiliate-i.

Dupa parerea mea, este cel mai bun club pe care l-am intalnit pana acum, chiar daca taxa de membru este destul de mare. Inainte de a ma crede pe cuvant, e bine sa intri pe site si sa verifici personal.

Iti recomand ca, cel putin in prima faza, sa evaluezi partea de fond a site-ului fara a lua in considerare partea de prezentare pentru ca, fiind un site american, intr-adevar este foarte mult "show" acolo.

Avand in vedere ca taxa de membru este destul de importanta, in faza a doua, daca crezi ca este ceea ce cauti, te poti inregistra ca "affiliate" in mod gratuit si poti vedea mai mult din continutul site-ului fara nici un cost. Pentru asta vei avea nevoie de un cod de sponsor si poti folosi ca si cod prenumele meu respectiv "senol" sau "LIMITED", alegerea e a ta. Bine inteles, poti folosi si codul care apare in antetul blogului langa banner.

Sunt convins ca, in plus fata de posibilitatea de a face din asta un venit suplimentar asa cum este promovat programul de Affiliate, este mult mai important faptul ca iti ofera o serie de resurse de vanzari si dezvoltare personala in mod gratuit. Vei descoperi ca site-ul are o serie intreaga de materiale audio pentru affiliate-i focusate, in principal, pe MultiLevelMarketing si care pot fi folosite in traininguri de vanzari si dezvoltare personala, daca sunt adaptate un pic, in orice alt domeniu.

In final, in faza a treia, cand vei fi convins/a ca este exact ceea ce vrei, te poti inscrie ca si membru.

Pentru luna Decembrie au o oferta super buna si cred ca ar fi cel mai bun cadou de Craciun pe care poti sa ti-l faci.

Investeste in tine!


PS1: Am folosit si eu exact cei trei pasi si astfel sunt inscris si ca Affiliate de aceea m-as bucura daca ai folosi codul de sponsor "senol". Multumesc.
PS2: Dupa ce te inregistrezi ca si Affiliate, daca mai ai intrebari la care nu gasesti raspuns pe site despre beneficiile pentru membrii sau doresti cateva exemple de resurse pentru membrii, ma poti contacta oricand.