miercuri, 18 aprilie 2012

Destin - creatie sau fatalitate

Fiecare dintre noi are un potential înnăscut de a duce o viaţă de viaţă de succes.
Putem gasi atatea exemple de oameni în viaţa reală, care au devenit eroi, nu peste noapte, ci prin munca grea pur şi determinare.
Toti ne uitam la Campionatele Mondiale de .... (aici te rog sa completezi cu exact ceea ce iti place) si vedem cat de usor pare si, la festivitatea de premiere, onorurile si avantajele de care se bucura campionii. Cati dintre noi vedem ca in spatele acelor perfromante stau ore si ore de antrenament intensiv. Zile de munca si ani de dezvoltare.
Daca doresti sa aduci o schimbare in viata ta, ar trebui să fii dispus să explorezi oportunităţile pe care viaţa le are de oferit, şi nu sa stai pur şi simplu în zona ta de confort.

Exista o serie de principii care puse in aplicare te duc catre obiectivele tale. Cunoasterea lor este primul pas in atingerea tuturor obiectivelor si crearea propriei vieti.
Pentru aceasta, ai nevoie de o mentalitate de învingător şi de a schimba acele obiceiuri şi credinţe care te trag înapoi.
Primul pas este de a descoperi cine esti cu adevarat si ceea ce te astepti de la viata ta.
Odată ce ai identificat personalitatea ta adevarata, ai nevoie sa scapi de cele trei capcane care te ţin în loc - grijile nefondate, lipsa increderii in sine şi pesimism.
Te poţi rupe gratuit de la acestea concentrându-se pe prezent, mai degrabă decât plângându-te de trecut sau frământadu-te cu privire la viitor.
Trebuie să crezi în tine şi să ste concentrezi pe acele lucruri în viaţă care te inspira si te incrajeaza.
Life Coaching este una dintre solutiile care ajută persoanele să se elibereze de credintele limitative care sunt înrădăcinate în ei din copilărie sau dezvoltate în timp. Un Life Coach te poate ajuta să devii ceea ce iti doresti cu adevarat, sa rezisti in fata gândirii limitante a celorlalţi din jurul tău şi iti schimbi mentalitatea proprie. Cu coaching-ul de viaţă, poţi realiza astfel obiectivele, poţi dezvolta o atitudine mentală pozitivă şi iti poti crea propriul destin.
Este timpul sa iti descoperi propria viata şi sa te opresti din a urmari orbeste obiectivele altora.

2 comentarii:

  1. Imi place tare mult ulima propozitie.. concluzia... Si o fi timpul... dar cati dintre noi avem acest curaj?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara
    Am 2 intrebari:
    Ce ar trebui sa inteleg prin "mentalitate de învingător"?
    Ce e acela "life coach/ing"?
    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere