miercuri, 30 decembrie 2009

Bucurie sau valoare

Cautam mai devreme cateva materiale despre rutine si obiceiuri si am dat peste un articol de pe un blog al unei companii de training.
Este un articol interesant despre Lentila bucuriei.
O abordare un pic diferita. Poti privi lucrurile asa cum o faci acum sau le poti privi prin lentila bucuriei. Bucura-te de tot ceea ce intalnesti in cale.

Bucura-te de un zimbet de copil, bucura-te de momentul cand cineva te strange in brate, bucura-te cand bei un suc si sfatul final: merita sa ma bucur in primul rand de ceea ce am.
Un articol foarte bun si un sfat de 100.000 US$.
Ce mi-a atras atentia insa in acel articol a fost o fraza care spunea: "Rutina zilnică, nu degeaba se numește rutină, te macină cel mai mult."
Ok. Nimic mai adevarat.
Tocmai de aceea am pornit cu ciclul de articole privind rutinele noastre si cum le putem transforma in rutine bune. Cele mai usoare metode de a transforma rutinele de zi cu zi in rutine productive si a castiga valoare. Cea mai buna modalitate de a scapa de "rutinele zilnice care ne macina cel mai mult".
Cineva ar putea spune: "ok, si ce fac cu rutina care imi este impusa pentru ca tu imi spui in articolele tale despre rutinele mele proprii?".
Simplu:"Schimb-o!". Poate va fi un pic mai mult de analizat si de cautat o solutie insa vei gasi cel putin una.
Vrei un sfat de 1.000.000 US$?
Transforma rutina zilnica in rutina productiva si bucura-te de ea si de rezultatele ei.
Daca vrei sa citesti intreg articolul despre Lentila bucuriei da un click pe ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu